Az Aria Hotel zenészeinek bemutatása

2018. február 20. 20:43 - hMKornel

Elvis Presley

308-as szoba

elvis_presley_448x640.jpg

Mi köze Elvisnek a Csupasz pisztolyhoz? Milyen rokoni kapcsolat fűzi a rock&roll királyát a pop királyához? Honnan sejthetjük, hogy Elvis lelke mélyén magyar volt? Ha Elvis tényleg nem halt meg, akkor hol él?

Sokinden újat nem lehet írni Elvis Presley-ről, amit ne tudnátok – akár jobban az Aria music directorjánál –, ezért inkább álljon itt pár többé vagy kevésbé ismert fun fact:

  • Elvis 24 éves volt, amikor amikor udvarolni kezdett későbbi feleségének, az ekkor mindössze 14 éves Priscillának. Priscilla Presley a sztárja a Csupasz pisztoly-filmeknek, a Dallas-sorozatnak vagy a Ford Ferlaine-nek.
  • Elvis és Priscilla lánya, Lisa Marie egy másik király, a pop királya Michael Jackson (309) felesége lett 1994-től két évig. 
  • Elvis egyetlenegy slágert sem maga írt abból a több mint 500-ból, amelyeket hangfelvételre énekelt. 
  • Elvisnek mindössze egyetlen koncertkörútja volt az USÁ-n kívül, egy rövid kanadai turné 1957-ben.
  • Az F&B figyelmébe – Elvis kedvenc étele a littlethings.com szerint: 

"peanut butter, bacon, banana and honey sandwich!”

Az 1956-os magyarországi forradalom idején Elvis meglepően szolidáris volt a magyarokkal, egy tévéműsorban a felkelés tiszteletére énekelte el a Peace in the Valley című dalt.

Az Elvis is Alive-mítosz hívei szerint több oka és jele is van, hogy Elvisnek el kellett tűnnie a közéletből, ezért megrendezte a saját halálát:

  • menekülni kényszerült a maffia elől, mert FBI-titkosügynök volt
  • a sírja nem is az övé, mert rosszul van ráírva a neve (Elvis Aron Presley helyett Aaron Presley)

Az Evidence Elvis Presley is Alive Facebook-oldalnak  25 780 követője van. Ezen az oldalon elég megbízható információ szerepel arról, hogy ha Elivs valóban él, akkor hol tartózkodik jelenleg:

elvisfb.JPG

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az Aria Hotel zenészeinek bemutatása
süti beállítások módosítása